Jeg har været så heldig at jeg for kort tid siden fik lov til at vælge et smykke fra Nuuru.com . Valget faldt på denne fine halskæde med oxyderet sølv vedhæng fra Kirsten Bak som står bag BAKS. Kendetegnende for BAKS er et klassisk look kombineret med nye materialer og detaljer og det er desuden et smykke-mærke, der har været en af de første til at skabe smykker i metal fra bæredygtig minedrift under navnet BAKS fair. Kirsten er uddannet smykkedesigner fra den tyske designskole for smykker og ædelstene i Idar-Oberstein.

Nuuru er en webbutik, der repræsenterer flere smykkekunstnere fra Danmark, hvor kvalitet og kreativitet er i højsædet, og du får dine smykker på den sikreste og hurtigste måde i flotte gaveæsker. (Se bare billedet). Du kan returnere købet inden 14 dage efter modtagelsen og derved har du mulighed for at se og røre smykket inden du helt beslutter dig. Noget som er et must når du køber over nettet.

Med det fine vedhæng følger en lyseblå snor, men planen er at jeg vil udskifte den med en guldkæde for at mikse de to farver og gøre smykket til mit eget.

 

indlægget er udarbejdet i samarbejde med Nuuru.com