Jeg advarer dem på forhånd som ikke gider høre om børn og bønesager og for i det her indlæg er der overload på begge dele.

Jeg blev scannet igen i dag og skal igen på onsdag, lang historie, men han er noget stædig den lille mand og vil ikke ligge, så de kan kigge hans hjerte ordentligt. Det er ikke fordi de tror at der er noget galt, men de vil kunne stå inde for alt er ok inden de giver mig “thumps up”. Nu når det er bekræftet at det ER en lille dreng som gemmer sig derinde og han har det godt og vokser som han skal, så tør jeg godt at begynde at købe lidt ind.. Har allerede købt lidt, men mangler stadig rigtigt meget. Nedenstående ting er noget af alt det som jeg skal have købt ind til hans værelse i det nye hus. Og nu hvor vi er ved det nye hus slipper vi sikkert ikke for et par ture eller to i XL byg hvor de blandt andet har tilbud på sneslynge. Om sådan en bliver nødvendig tror jeg nu ikke, men der er mange andre ”must haves” derfra.

 

/Udarbejdet i samarbejde med XL byg