Der er ingen tvivl om jeg til jul og fødselsdag kommer til at ønske mig mere til boligen end jeg plejer. Når man flytter fra en gammelt hus med tilhørende stil til et splinternyt hus med anden indretning og selvfølgelig også stil, kræver det (he he) næsten at man udskifter og får nyt. Jeg har samlet et par kasser allerede nu med ting som jeg har købt igennem de sidste måneder og det fortsætter jeg med indtil vi flytter ind til foråret.

Efter at Magasin lukkede i Aalborg for snart en del år siden, har jeg, altid til stor tilfredshed, handlet nogle gange på deres hjemmeside, men det har altid kun været tøj. Nu har jeg fået øjnene op for deres store store boligudvalg og har deres derfor lavet en collage med ene sager derfra som står på ønskesedlen til både jul, indflytterfest og fødselsdag. Udvalget er bredt og du kan i Magasin få alt til til boligen lige fra tallerkener, sengetøj, puder, kander, pynte, køkkenmaskiner og et stort udvalg af lamper

Magasin leverer hjem til dig indenfor 1-3 hverdage for KUN 25 kr og du har naturligvis 30 dages returret på dine varer, når du handler. Som en ekstra smart ting kan du oprette dig som kunde på hjemmeside og få ekstra fordele, så som at lave din egen personlige ønskeliste, som du kan gemme og videresende til familie og venner