Nu er det jo mest for kvinder jeg blogger, meen mange af jer har jo kærester derhjemme som også gerne vil have lidt nyt engang imellem. Jeg er (heldigvis) gift med een som gerne shopper og elsker nyt tøj. Hans fødselsdag er lige om hjørnet og det er “halvrundt” denne gang og jeg har derfor været en tur inde hos Spartoo og surfet lidt rundt for at se deres herresko-udvalg.

Har fundet tre meget forskellige par som jeg er ret sikker på, ville falde i god smag hos min bedre halvdel. Det job han har, kræver skjorte, slips og pæne sko, men i weekenden og om aftenen er han til sneaks. Til gengæld vil han gerne klæde sig med skjorte, jeans og en lidt pænere sko eller støvle, når han skal ud og føjte.. Da julefrokosterne snart kalder og han har en del af dem, som han skal til, så ville købet af de fede støvler fra Fred Perry helt sikkert gøre mig til årets kone, da i forvejen elsker det mærke både i tøj og sko

Sponsoreret indlæg