Så er der et outfit på bloggen. Der bliver desværre længere og længere imellem dem, fordi jeg synes at jeg ligner en hval efterhånden, maven er vokset rigtigt meget den sidste uge, men nu får I hende altså, mor Katja i Ganni kjole som jeg knuselsker..forleden havde jeg sammensat den med mine sorte Primeboots men i dag blev de altså parret med mine gule New Balance sneakers fordi vi jo lige pluselig har fået sensommer igen 🙂

Energien er så småt ved at vende tilbage og de første dage i november skal derfor gå med modeshow i Mig Og Cramer, ja jeg er blevet spurgt af Heidi om jeg igen vil gå. Faktisk skulle jeg have gået med i det show, som foregik for 3 uger siden, men da blev jeg syg og måtte aflyse, men nu er jeg på igen og hun er modig hende Heidi sådan at ville have en preggo kvinde på catwalken, men fedt at kunne vise at meget af hendes lækre tøj også kan bruges selv når man er gravid.

Derudover har jeg bestilt stand på Modebørs på Nordkraft den 3. nov fra kl. 11-16, hvor jeg vil stå og sælge ud af mit tøj. Håber der komme en masser..

Nåhr nu vil jeg tilbage til Rita og sofahygge, rigtig god onsdag derude <3