For et stykke tid siden blev jeg kontaktet af webshoppen Cosmos-co om jeg ville teste et par af deres produkter og det ville jeg selvfølgelig gerne.

Butikken sælger de lækreste naturlige produkter til hele kroppen uden kunstige tilsætningsstoffer eller kemi og de fleste af deres produkter kommer fra Nordafrika eller Marokka, hvor netop disse produkter har været anvendt i mange århundrede. Det er jo først nu at markedet for f.eks. olier til krop og hår virkelig har vundet sig ind hos os danskere og jeg er også hoppet med på bølgen blandt andet med hårolier. Derfor var det også oplagt at vælge to olieprodukter nemlig deres Fine Jomfru Argan Olie som jeg allerede er gået igang med at bruge til mavsen mod strækmærker, men som også kan bruges som babyolie, når lillemand er født. Derudover valgte jeg Barbary Fig Kaktus Olien som er et antiage-produkt.

Som en ekstra ting kan man Cosmos-co se en video-vejledning om hvordan du anvender hver enkelt produkt så du opnår den optimale effekt.

Sponsoreret indlæg