Jeg har skrevet om smukke sødeste Chalotte før og hendes überlækre butik Voigt, men nu er jeg altså nødt til at gøre det igen, for jeg tror aldrig at jeg har oplevet at en butik ALTID har lige det jeg sukker allermest efter. Først var det Baum und Pferdgarten, så Sweetpants, dernæst Hearmade og nu Koolabura støvlerne som jeg drømmer om og som hun har i butikken.ja og det er bare for at nævne et par stykker.

Udover at Charlotte har verdens lækreste smag, fedeste stil og mest smækre krop, så er hun virkelig indbegrebet af en MEGET kundeminded og fantastisk sød sælger. Hun giver sig tid til at svare ALLE på hendes facebookside, når de spørger om ditten og datten ift de outfits hun lægger ud og når jeg skriver omkring noget tøj, sms’er hun billeder af det ene og det andet uden at blinke og det altid med søde smileys og masser af knus

Jeg græder lidt hver gang over at jeg ikke bor i København, hvor hendes butik ligger eller at hun ikke kloner sig selv og åbner butik i Aalborg, for så var jeg FAST kunde HVER måned og måske kunne jeg lokkes til at kvitte jobbet som pædagog og arbejde som ekspedient, hvis det var med hendes som boss 🙂

Anyways, hvis I ikke allerede kender BUTIK VOIGT og Chalotte, så kig forbi butikkens facebookside her. Trust me, I bliver IKKE skuffede 🙂

Nedenunder har jeg snuppet 9 lækre outfits fra facebooksiden med Chalotte som den smukke modello <3

 

Koolaburra støvler, oohh

jakke fra IQ Berlin, så lækker!!

tjek lige de støvler fra MDK (dem er jeg RET hooked på pt)

de fedeste sweatpants fra Lollys laundry og igen de støvler, SUK

det lækreste grå outfit!!!!

tjek lige de stænger på den dame og så den megalækre strik

Bukser kunne jeg SÅ meget se mig selv i sammen med de MDK støvler…ahr altså!

Jeg “svaller” totalt på sofaen efter en 9 timers arbejdsdag som har budt på halloweenfest for 110 glade unger, i morgen står den efter arbejde på barnedåbsgave-shopping. Vi skal nemlig fejre at vores venners lille A får sit navn i kirken på lørdag <3 <3