Jeg har efterårsferie og har brugt den første dag på at se mit lille baby-vidunder på scanning i dag og derefter hygge-dag hos et vennepar, som fik en lille pige for 3 1/2 måned siden. Det resulterede i gode aftaler om arve-sager og lidt mere babytøj til flyttekassen.. dejligt med sådanne kontakter.. og humør-kontoen er blevet fyldt lidt op efter sådan en dejlig eftermiddag.

Hjemme i sofaen med mand og hund sidder jeg og drømmer om dette outfit, som jeg gerne ville iklæde mig til morgendagens bytur til Aalborg, en del grønne sager og lidt leo og så lækker kvalitet. Lige mig!!

Kontoen er desværre ikke til de store køb, så kig forbi min TS-konto, for der er røget lidt mere til salg

T-shirt/T by Alexander Wang – Nederdel/Aiayu – Armbånd/Rebekka Rebekka – Skindjakke/Muuaa – cardigan/Aiayu – Støvler/Geogia rose