Tiffany er et 100 % danskejet rejsebureau og specialiserer sig blandt andet i rejser i Egypten, Thailand, Borneo og Bali. Da jeg klikkede på en rundrejse I Bali stod verden lige stille et øjeblik.. 16 dage med fred, ro, kultur, mystik og ikke mindst udsigter, som kan tage pusten fra enhver. Se bare billederne nedenfor. Jeg mener hvem ville ikke elske at ligge i en pool med en kold drink i hånden og sin elskede ved sin side..

 

eller spise en lækker middag mens man nyder sådan en udsigt..

 

Vi har vel alle den liste, hvorpå der står hvad vi vil opleve inden vi stiller træskoene og det her er uden tøven en af de ting på min liste.. Før jeg mødte min mand, havde jeg kun været i Polen og Tyskland med min familie, men han var vant til helt andre rejser og fik mig lært at rejse virkelig er at leve. Nok er det lækkert med nye ting, men de oplevelser man får på en rejse forgår aldrig og det passer nok ikke helt ind i en modeblog, men altså Tiffany Tours har virkelig fået mig til at drømme..Besøg Tiffanytours.dk her

Jeg kan supergodt lide at de har danske guider, da jeg ofte synes at det er problem med andre rejsebureauer og så sammensætter de rejser, som er anderledes og byder på både afslapning og action, noget for enhver smag. Det er engagerede mennesker som har været i branchen i 20-30 år og de finder hele tiden nye, og for os danskere, ukendte rejsemål og drømmerejser. De sørger for at de rejsende ikke kun ser de attraktioner, som er fyldt med turister, men også får mulighed for at opleve landet på en hel anden måde. Derudover skræddersyer de rejser specielt til små grupper, som ønsker en anderledes tur.

Har jeg fået jer til at drømme lidt?

 

Sponsoreret indlæg