Det blev ikke til de vilde køb i London, men lidt kom der med hjem.. Som jeg allerede har vist på Instagram, så er mit bedste køb mit nye smykkeskrin fra MUJI.. Det er så super smart med plexiglas så man kan se alle sine juveler igennem, men det smarte ved MUJI systemer er at man kan kan tilkøbe indmad til dem til halskæder, øreringe og halskæder. Desværre forhandles det ikke i DK så jeg måtte altså en smut til London for endelig at det kunne blive mit. Som man kan se på billedet, er det allerede taget i brug og jeg har sat en ekstra sats på også fra MUJI, da de andre skuffer er lidt lave og jeg kunne derfor ikke have alle mine ringe i.

I River Island købte jeg lidt lækre basiskøb, nemlig to stk t-shirts, de kostede 16 pund for to og jeg har allerede haft dem begge i brug mens vi var i London.. De kan iøvrigt fåes lige her men desværre ikke så billige som jeg fik dem.

Jeg fik også en fin sort skaterskirt med hjem, som jeg glæder mig til at tage i brug til en t-shirt og et par sandaler.

Sidst men ikke mindst måtte jeg eje en lækker sweatbluse fra Wildfox, de havde det vildeste udvalg i både Harrods og Harvey Nichols og denne måtte med hjem. Den er i det blødeste materiale og bliver så fin en kølig sommeraften til skaterskirten.

Vi har brugt dagen på at hvile, da det har været to intense dage med shopping, sightseeing og hygge og vi var oppe kl. 4.50 for at nå flyveren hjem i dag. I morgen skal jeg forhåbentlig nyde lidt sol, da den sommer som I har haft i de sidste to dage, ikke lige var der i London 🙂

Iøvrigt så TUSIND tak til alle jer som allerede har deltaget i min give-away, som slutter den 1.. juni. Bloggen er nået 270 læsere via Bloglovin og jeg er så glad og taknemmelig fordi I gider at læse med og kommentere <3 <3 <3