For et par uger siden fik jeg lov til at vælge lidt sager fra makeup-mærket Coolcos, et mærke som jeg ikke før havde stiftet bekendtskab med, men efter at have været en tur rundt på deres hjemmeside og havde modtaget mine produkter, må jeg sige at jeg er svært begejstret. Farverne er andeledes og smukke og priserne er helt i bund, tænk det nedenstående fik jeg for de 250 kr. Det er ikke mange makeup-mærker hvor man får så meget for pengene.

Jeg er gået all in på de peachie-farver, som er perfekte til sommeren og derfor købte jeg både en lipgloss, en læbestift , en eyeshadow og en neglelak som har den farve. Derudover røg der en smuk blå neglelak og en lys blush med.

Jeg overvejede også at tilføje lidt nye makeupbørster, da Coolcos også har et fint og igen billigt udvalg af pensler og børster.

Jeg regner med at skulle prøve lidt af sagerne af på søndag, hvor den står på konfirmation hele dagen i Hadsted og så har jeg besluttet mig for at, I mine kære læsere, også skal få del i nogle af tingene i en give-away snart på bloggen 🙂

Sponsoreret indlæg