Modsat så mange andre, har jeg ikke været inde og se eller deltage i karneval, nej jeg valgte istedet at gøre rent og smutte en tur i IKEA med manden, vi havde ellers ikke planer om at købe flere møbler som alligevel så skal opbevares, mens vi bygger nyt hus, når det gamle bliver solgt.

Men men men vores gamle kommode til undertøj og strømper kunne bare ikke mere og måtte skiftes ud. Det var ret nostalgisk og sørgeligt at smide den ud, da det er en jeg har fået af min mor og det første møbel, jeg medbragte da jeg flyttede hjemmefra for 13-14 år siden. Meen hvor er det blevet fint i walkin’en efter at den er flyttet ind (har lagt billede ind på Instagram).

Vejret har jo været ret så skønt så jeg indviede min Rabens kjole og luftede for første gang i år min elskede Prada sandaler, som jeg købte for et par år siden af denne dame.

Kjole/Rabens Saloner – Denimjakke/Zara – Tørklæde/Månestråle – Taske/Mulberry – sandaler/Prada – Neglelak/Appeal4 (Gave fra Fryds-Copenhagen)

Manden er blevet ret god til de der billeder og har fået lidt mere tålmodighed med det, men derfor kan jeg stadig blive helt forlegen og komme til at fnise 😀