Jeg vil så gerne have mere farve ind i garderoben og blive bedre til det der mønstermix og det kunne jeg passende gøre ved at ønske mig det her outfit i dag.. Jaaamen jeg er helt væk i den røde udgave af Iron girl fra Rika som lige er kommet.. så fin. Tilsat Allez Allez bukserne, et par lyseblå See by Chloe ballerinaer, et Marc by Marc jacobs armbånd og så et par Raybans så er det det perfekte outfit i min verden, hva siger I?

 

Jeg er en meget ustabil blogger i øjeblikket, I know.. vist for første gang i bloggens historie at der har været så lang periode, hvor der går dage imellem indlæggene, meen pt har jeg dage, hvor alt det her bare virker så ubetydeligt selvom jeg elsker mit lille mode-univers meget højt. Dagen i dag er ok, jeg har min mand herhjemme og de næste dage er fyldt med besøg hos og af de skønneste mennesker som jeg er så heldig at have i mit liv og det er jo slet ikke så tosset <3

Håber I nyder de ekstra fridage <3 <3 Pas på jer selv derude, min smuklinger!