..men det er altid skønt med en shoppetur, især når man får så mange lækre sager med hjem uden at have betalt en formue 🙂 Sådan en dag havde jeg igår, som jeg hintede om igår på Instagram og poserne viser det også.. I Bianco posen var de fine gule heels, som jeg flashede igår. De blev købt på et gavekort som jeg var så heldig at modtage forleden..

I Mig og Cramer kom den fine blå t-shirt fra 5preview med hjem, som jeg fik af søde Heidi for at gå modeshowet sidste tirsdag. Se iøvrigt hvor fin den er på smukke Inger <3

I Filuca V posen gemte der sig et Isabel Marant bukser, som jeg fremviste på ønskeoutfit-collagen her. Jeg havde set dem på Youheshe, men gerne prøve dem først og så var jeg heldig at Dorthe som er indehaver af butikken havde et par netop i min str.

Apropos collagen, så endte jeg også med købe tørklædet fra Månestråle inde i Tiffany som jeg har ønsket mig så længe. Jeg havde en nederdel som jeg købte for nylig, som jeg måtte indse at jeg ikke kom i og af den grund blev tørklædet jo så det billigere. Ved at jeg kommer til at elske det tørklæde og er så glad for mit køb!

 

Sidst men ikke mindst udvidede jeg samlingen af Stine A smykker med et par “4 stars” øreringe og en fin lille ring fra Moss Copenhagen i Fandango hvor jeg også var heldig at have et gavekort til.

En rigtig fin høst og fordi jeg netop har solgt en del på TS, kostede den tur mig ikke en krone.. og det kan vi li’

Jeg er lige kommet hjem fra en lang dag på job og lige om lidt går turen til min mor og far for at spise, hav en dejlig onsdag alle derude <3