Så er der endelig lidt billede fra i tirsdags fra min debut som modello på “catwalken”…

Champagne, druer og chokolade til alle gæster

 

Søde Heidi og indehaver af Mig og Cramer byder velkommen og præsenterede tøjet undervejs mens vi gik

Det outfit som jeg havde indflydelse på, er VILD med Muubaa skindjakken i den rosaguld.

det sæt var ved første øjekast slet ikke en favorit, men endte med at være et af mine favoritter

Jeg var så heldig at gå med denne smukke og søde kvinde som jeg ikke havde mødt før modeshowet. Vi klikkede dog hurtigt og havde en dejlig aften sammen. Hun var lige så nervøs som mig, men klarede så godt og så så cool ud på catwalken 🙂

tjek lige de lækre stænger på den kvinde

Det var en sjov oplevelse, tusind tak til Heidi og Inger i Mig og Cramer for at give mig chancen. Hvis I vil vide mere om tøjet og hvad det koster, så er billederne tyvstjålet fra deres facebookside så der kan man spørge ind 🙂