Forleden var jeg en smut i Fandango i Aalborg. Lena som ejer butikken elsker, som alle andre kvinde, lækre accessories og brænder for at sælge netop fine tasker, anderledes tøj, fede sko og smukke smykker til overkommelige priser.

I butikken finder du blandt andet mærkerne Dyrberg Kern, Stars by P, Depeche, Octopus, Maanii By Adax, Stylesnob bare for at nævne et par stykker. MEN MEN MEN Lena har fornylig fået to mærker ind af døren, som får mig til at klappe i mine små hænder. Hun har nemlig fået et udvalg af Moss Copenhagens lækre tøj og jubiiii Stine A smykker.

Jeg er SÅ glad for at Aalborg ENDELIG har fået øjnene op for verdens bedste smykkedesigner og øjnene var derfor store, da jeg så den fine montre i Fandango med fine eksemplarer af både “3 dots” øreringene, petit star ringen og 7 dots circle fra Stines hånd.

Hvis du er i Aalborg, så gør dig selv den tjeneste og tag en smut i Nørregade og besøg Fandango og hvis du ikke kan vente, så har de også webshop, hvor alle “ikke Aalborgensere” kan få fingrene i Fandangos mange fine sager. Fandango er selvfølgelig også på facebook, hvor de ofte opdaterer, når der er kommet nye varer osv.

Et udvalg af mine favoritter fra Fandango udover den lækre Vogue cardigan fra Moss Copenhagen: