Det var kærlighed ved 1. blik, da jeg spottede denne denimvest fra Levis på Asos for et par måneder siden og siden har jeg kredset rundt om den og vist den i et ønskeoutfit et par gange. For et par dage siden, da lønnen klikkede ind, så klikkede jeg den hjem. Den skal bruges over mine læderjakke til en kold dag og til sommer over en lang tank-kjole

Jeg har haft en endnu en dejlig dag i solen med skønne unger, dog er jeg i fare for at komme til at ligne en panda, da jeg går rundt med mine Rayban-solbriller og det ses når de kommer af at ansigtet har fået farve de steder som solbrillerne ikke dækker 🙂 🙂

I morgen har jeg fri kl. 13 og det samme har manden, så håber på endnu en solrig dag, som skal bruges med drengene i mit liv..

Hav en FANTASTISK torsdag aften, “piver” og husk min GIVE-AWAY som slutter på lørdag