..er ved at gå på hæld og jeg smiler og er helt klar til at gå på hovedet i seng. Jeg er meget taknemmelig over at have så mange dejlige mennesker i mit liv, både nye og gamle bekendtskaber..så skidt med at nogen er røget i svinget, når bare de rigtige er der og i dag er een af de dage, hvor jeg virkelig mærkede det <3

Jeg har virkelig overskredet en grænse i dag og jeg er helt høj over at jeg turde. Jeg har i det hele taget oplevet så mange dejlige ting og mødt så mange skønne mennesker også i forbindelse med bloggen og det giver virkelig plus på overskudskontoen, når andre ting herhjemme er lidt op af bakke.

Jeg glæder mig over at så mange bloggere mødte op i dag til Mig og Cramers arrangement og de der kom smilede og gjorde det hele meget nemmere for mig, da jeg usikkert gik hen over gulvet som debutant som modellos 🙂

Tusind tak for alle jeres kommentarer til indlægget igår, de varmer hver og een!!

Inden jeg gik ind til pigerne i Mig og Cramer, smuttede jeg liige forbi Carla F og lavede ulykker, glæder mig til at vise indholdet i morgen <3