..sol, varme og gode oplevelser. Det er en af de dage, hvor man trænger til at drømme sig lidt væk. Vi bestilte igår sommerferie til Algarve-kysten. Ville gerne sidde på en lille restaurant med udsigt over havnen i Albufeira og spise god mad sammen med min elskede iført den fine Rabens Saloner kjole. Hvis det skulle blæse lidt om aftenen er det dejligt med en varm trøje, især denne fra Helmut Lang ville jeg gerne eje. Den er desuden god til flyveturen frem og tilbage. For at tilføje lidt neon, som igen er et sommerhit, ville tilsætte de fine muse-ballerinaer fra Marc By Marc Jacobs. Om armen ville jeg smykke min arm med det fine Stine A armbånd, som jeg igen i år har skrevet på fødselsdags-ønskesedlen. Jeg forlader ikke mit hus i disse dage uden mine elskede Raybans og de skal også med på ferie.