Igen med selvudløser 🙂 jeg er netop kommet hjem fra arbejde, mødte kl. 6 og havde så det tilsvarende tidligt fri. Tror liige at jeg skal have en “morfar” og så står den hygge med mand og hund i aften med god mad. Han er fodboldtræner og i denne uge er han afsted stort set hver dag for at træne eller spille kamp, så lille mig og Anton må underholde os selv 🙂

Jeg har to Mig og Cramer favoritter på i dag og bukserne kan fåes lige her og er med det gået all in på farver..just the way I like it 🙂

IØVRIGT TUSIND TAK for alle tilmeldingerne til min Give-away. Der er allerede næsten 30 der gerne vil vinde og med det er jeg snart nået op på 250 læsere via bloglovin, jubii. Tænker at hvis vi når det, ryger der en ekstra præmie på til endnu en heldig læser, så KOM FRISK!

T-shirt / Rude Riders Bukser / 5preview Sneakers / New Balance