Til en dejlig Storebededag hører et lækkert outfit..det ideelle ville have været hvis det var med bare arme og ben, meen nedenstående outfit passer vist bedre til vores forår pt..Heldigvis er det lækkert alligevel 🙂

Allez Allez bukserne er på vej hjem til mig med posten og for at sætte lidt mere farve på, ville jeg tilsætte den grønne Kenzo bluse som jeg drømmer om. Da det er en kort bluse og jeg helst vil have at det går lidt ned over numsen, vil jeg indenunder den tage en basisbluse på fra Tiffany som skal ned ud nedenunder og er længere bagtil end foran. Jeg ville selvfølgelig have en lækker Muubaa læderjakke over og mit elskede cashmere tørklæde fra Månestråle. Mine nye Notabene støvler skal på til outfittet og så til sidst prikken over i’et..et par smukke øreringe fra Maria BlackJeg har sovet længe(ere)..jeg kan åbenbart ikke sove længe mere, nå men så får man da mere ud af dagen, nydt en stille morgen med manden og Anton og hygger med lidt bloglæsning inden jeg skal igang med lidt rengøring.. I eftermiddag kører vi mod vandet og min mor og far, som har budt på mad på grillen 🙂

Hva skal I lave i dag?