For nylig er jeg på facebook begyndt at følge en butik som hedder Voigt og efter et par uger er jeg blevet mere og mere træt af at den ligger helt i København.

De præsterer nemlig næsten hver dag at lave de lækreste outfit på den smukkeste kvinder. De mikser næsten hver gang smukke og feminine bluser og toppe med et par sweatpants og lækre heels, sneakers og sandaler…. lige i min ånd.

Butikken har mange af mine yndlingsmærker såsom Custommade, American Vintage, Baum und Pferdgarten, Forrest & bob, Graumann, Lala Berlin og jeg kunne blive ved, men også mange andre lækre mærker som jeg ikke kendte i forvejen, blandt de smukkeste strikbukser fra Not Shy, som hun har på på det sidste billede.

Jeg er begejstret og er fast besluttet på at jeg skal derind, næste gang jeg skal til “øen”. Hvis I vil følge butikken og savle lidt hver dag 🙂  så er Voigts facebookside lige her