Jeg har før nævnt at jeg gerne vil have en fotovæg når vi engang får vores nye hus, men da jeg spurgt om jeg ville skrive et indlæg om Tapethuset, spirede ideen om at få lavet en væg i stuen eller køkkenalrummet med en wall-sticker eller et flot tapet. Jeg så det for nylig hjemme hos hende, som lavede mine negle og synes at det supergodt ud. Jeg har nok så gammeldags som jeg måske er, tænkt at tapet er lig med det savssmulds-tapet som alle huse havde engang, men der er nu langt fra det “nuprede” kedelige tapet til alle de fine forskellige man kan få inde på Tapethuset.dk. De har Danmarks største udvalg og har også fysisk butik i Århus men heldigvis også netbutik for alle os, som ikke lige bor i nærheden.

Hvis jeg umiddelbart skulle vælge så tror jeg at jeg ville vælge nedenstående med verdenskortet. Jeg havde før set på det med farver på andre blogs, men det her ensfarvet er nu nok mere mig og ikke noget man så hurtigt bliver træt af.Et andet rigtigt godt bud til at ændre et rum, kunne være murstenstapet.

Ideer er der nok af, jeg drømmer ihvertfald videre

Sponsoreret indlæg