Jeg er ret forelsket i de fine zebraprintede bukser fra Maison Scotch og de kunne være et godt bud på et item i et outfit som jeg ville iføre mig i morgen når turen går til Aalborg for at lure lidt butikker. Desuden skal jeg til et lille møde og jeg glæder mig til at fortælle hvad det handler om 🙂

Til bukserne ville jeg bruge den lækre t-shirt fra Blake, som er fra deres nye kollektion. Den er i et anderledes materiale end de andre de hidtil har lavet og med et lidt anderledes snit fordi den er lidt længere bagtil. Jeg skrev forleden om de fede wegde-sneakers fra Nude som jeg altså er blevet ret lun på. Til dette outfit kunne de perfekte og ville tilføje mine korte ben lidt længde men på en måde så jeg kan holde til at gå rundt i byen en dag. Da foråret jo lader vente på sig, ville jeg tilsætte den lækre sorte skindjakke fra Muubaa og en fin hue fra Bypetersminde.