Vi kan ikke komme udenom striber i denne sæson og bukserne fra Ganni er et rigtigt godt bud på at få striber ind i garderoben. Hvis jeg var heldig at eje dem, ville jeg parre dem med en hvid T by Alexander Wang top og den lækre Muubaa bikerjakke. Til hverdag og for at holde fusserne varme ville jeg tage bamsestøvlerne fra Love from Australia. Elsker at de er gjort lidt mere rå med spænderne og det blanke skind. Til fest ville jeg skifte dem ud med Notabene støvlerne og tilsætte Mulberry pungen. For at sætte prikken over i’et ville jeg pryde min hals med den fine halskæde fra Stine Goya og et lækkert lysegråt cashmere tørklæde (som pt er det jeg ønsker mig allermest)

 

 

jeg har haft en meget stille onsdag hjemme på matriklen, købt ind til et DIY projekt og gået en lang tur om vores sø med Anton. I morgen har manden endelig også ferie og jeg glæder mig til at tilbringe de sidste dage i ferien med ham..