Det startede med en søgning på de cool sweatpants med polkaprikkerne (og ja ja jeg ved godt at jeg sagde at jeg ikke skulle have flere, men altså de her har jo prikker :-)) og så endte jeg sørme med at finde et outfit på hjemmesiden Prinsesse2ben med sager jeg gerne vil eje.

Bukserne fra Mads Nørgaard er mega cool og kombinerer jo perfekt tendensen mellem sweatpants og prikker. Dertil ville jeg bruge t-shirten fra Custommade som iøvrigt også findes i to andre farver og prints. Til en dag på job ville jeg tilsætte de cool sorte sneakers fra New Balance, det flotte blå gazetørklæde fra Rabens Saloner som jeg også ejer i andre farver. Som armcandy ville jeg tilsætte den smukke smukke perlearmbånd fra Heartmade som jeg nok er nødt til at skulle eje med det samme.. Til fest ville jeg tilsætte de sorte heels fra Ganni og den fine gule clutch fra Wood Wood.