Min all time favorit smykkedesigner Stine A har igen formået at lave den flotteste smykkekollektion, som lander i webshoppen om 10-12 uger. De 4 billeder nedenunder viser de sager, der kommer og jeg er vild med det hele. Især den fine vingeørering på første billeder øverst til venstre, den skal jeg bare eje..

På hendes facebook side kan man ikke kun følge med, når der kommer nye varer, hun er også god til at lægge fine inspirationsbilleder op med ører fyldt med lækre smykker sat sammen på anderledes måder. Jeg ejer kun guldsmykker men med hendes billeder har jeg fået øjnene op for at man sagtens kan mikse “det sorte” med det guld

Første gang jeg skrev til hendes mail for at bestille smykker, blev jeg meget overrasket over at det var hende selv der svarede. Jeg havde nok forventet at det var en medarbejder, men næh nej. Selvom Stine A efterhånden er blevet en meget kendt og efterspurgt designer, tager hun stadig tid til at skrive og svare på sine kunders forespørgelser og det gør hun med en varme, så man kan ikke andet end at tænke at hende må man møde. Derfor planlægger jeg nu en tur til KBH og forbi Stines showroom og møde den fantastiske kvinde bag de fineste smykker <3 <3

Kunne I tænke jer at se min stadig voksende samling af Stine A smykker?