Kom hjem fra Aalborg for et par timer siden og er helt høj og glad i låget. I Mig og Cramer mødte jeg ikke bare en sød og begejstret læser, nej jeg mødte også pludelig smukke Mette, som var hjemme fra København her i påsken, så hyggeligt at møde en anden fellow-blogger som man har snakket med flere gange over nettet og hun viste sig at være lige så sød og smuk, som jeg troede. Glæder mig og håber snart at møde hende i København, satser på en tur i sensommeren eller sidst på foråret 🙂 Der sker en hel del skønne ting lige nu, takket være bloggen og det gør mig så glad og stolt 🙂

Jeg havde i “dagens anledning” min yndlingsoutfit på og havde kun skindjakke ovenpå helt uden at fryse, juhuu..

Bluse / Rika  Bukser / Aiayu  Sneakers / Defeeter

Der røg også lidt sager med hjem:

Jeg havde fået et fint plexiglas-system fra “mine børn” fra arbejdet forleden, men valgte at gå i Il Gusto og bytte den, da jeg i forvejen har så meget af den slags og jeg ville have noget som jeg virkelig ville få brugt og mindes dem. Jeg byttede det derfor til to stk krus fra Design Letters med bogstaverne K og T for mit og mandens navn.

I yndlings Mig og Cramer røg de fine bukser fra 5preview med hjem, som jeg har blogget om flere gange. De var blevet lagt til side til mig for 14 dage siden, men jeg havde først mulighed for at komme ind i dag, de er så superfine og i den flotteste blå farve og så er det jo sweatpants, som man vist efterhånden godt kan sige at jeg er en smule glad for, hmm hmm 🙂

I yndlings-Tiffany skulle jeg også ind og hente noget som jeg havde fået lagt til side, nemlig den smukkeste tie dye nederdel fra Rabens Saloner, som skal bruges til sommer med sandaler og en løs top og her til foråret med et par grove støvler, en bluse og en af mine læderjakker, den har den smukkeste havfruefacon og er ekstra lang bagpå og kortere fortil.

Nu vil jeg igang med maden og derefter en tur ud i solskinnet med min pelsede hyggeklump inden min “negledame” og et skønt nyt bekendtskab kommer og ordner mine negle.

Hav en dejlig tirsdag aften, smuklinger!!