Er for en times tid kommet hjem fra en fest i mandens fodboldklub, en fest som blev kort for vores vedkommende, da han stadig er medtaget efter sin korsbåndsoperation. Godt det samme for jeg er træt med træt på efter en meget lang arbejdsuge. Derfor blev outfittet afslappet med en t-shirt og et par stramme bukser, tilsat mine nye lækre støvler og lidt farve på læberne for at dresse det lidt op.

Bukser / Black Swan  Støvler / Choies  T-shirt / Zoe Karssen

(yes der kom dellen på maven lige i vejen)

Mine nye babies som er så fantastisk smukke men som jeg kan konstatere ikke egner sig til en bytur hvor der danses en hel nat 🙂

Jeg har påskeferie helt indtil næste tirsdag og det skal nydes uden de helt store planer udover at få ordnet alle de ting, som jeg ikke når i hverdagen, lidt DIY projekter, en tur til Aalborg og hygge med Anton og mand, Hva med jer??