Jeg skrev igår at jeg havde noget nyt at fortælle på rejsefronten. Jeg tager på en lille endagstur til Gøteborg på fredag med manden min og svigerinden. Elsker Sverige og Gøteborg og glæder mig til en hyggetur med shopping og afslapning….

 

Torsdag på Valentinsdag overraskede min mand mig så med en tur til London i pinsen, vi skal afsted fra torsdag til søndag. Jeg har ikke været der siden 9. klasse og det er ved at være nogle år siden (hmm :-)) så glæder mig helt vildt. Da meget jo nok har ændret sig siden da i forhold til shopping mm, vil jeg meget gerne have tips fra jer.

Jeg har været tidligt oppe på en lørdag på grund af en aftale, som så blev aflyst, så jeg vil tage en slapper i sofaen inden jeg pakker mig ind i vamt tøj og begiver mig ud en tur for første gang i nogle dage. Hundeskoven kalder og forhåbentlig er der masser af hunde som Anton kan lege med