Jeg har før skrevet om Smartbuyglasses som er en onlinebutik, som forhandler lækre designer solbriller og briller med styrke til rigtigt gode priser.

Nu vil nogen af jer, som rent faktisk bruger briller og som synes at det er belastende, synes at jeg er tosset, men jeg kunne godt tænke mig et par briller, selvom mine øjne ikke fejler noget, da jeg synes at man derigennem kan ændre sit look. På Smartbuyglases kan man også få netop briller uden styrke, så jeg surfede lidt rundt at finde et par og faldt over de her fra Gucci,som jeg synes er cool med det de store glas og det rødlige brillestel. Jeg kan godt lide tendensen med de store stel, som passer godt til os, der har et stort rundt hoved :-))

Se deres store udvalg af brillestel på hjemmesiden

Jeg ejer tre par solbriller, hvoraf det ene par faktisk er købt i netbutikken, nemlig mine elskede Aviators fra RayBan. Derudover har jeg et par brune fra Gucci og et par sorte fra Tom Ford. Alle briller er meget forskellige og jeg bruger dem meget efter humør og outfit. Hvis jeg skulle udvide samlingen med endnu et par, måtte det gerne være de her fra Tom Ford. Modellen minder lidt om mine Aviators med Top-gun-looket, men elsker stellet på disse og de store glas. De fåes i øvrigt hos Smartbuyglasses

Sponsoreret indlæg