Jeg har en ide om at jeg når vi engang flytter i det nye hus, som bliver et stort hus med store hvide flader, vil jeg bryde en væg med små sorte rammer med billeder af alle dem, jeg har kær, både mennesker og hund 🙂 Efter at digitalkameraet er kommet til, er det ikke meget at jeg får fremkaldt billeder og derfor ligger de alle sammen på computeren, hvor man ikke dagligt kan kigge på dem og mindes gode stunde eller bare kigge på dem man elsker.

Photocare er en smart løsning som tilbyder at man nemt og smart kan overføre alle sine billeder direkte fra computeren, få redigeret lige som man ønsker dem og derefter sendt hjem. Så bliver det ikke meget nemmere og selv en ikke så computer-nørdet pige som mig kan finde ud af det.

Photocare tilbyder desuden at man kan få lavet fine fotobøger fra f.eks ferier, store fester og skrive tekst og andet ved. Jeg har billeder fra 5-6 ferier og vores bryllup, som jeg helt sikkert skal have lavet til fotobøger og bruge en eftermiddag på at finde datoer og navne fra de steder vi har været for derefter at tilføje dem bogen, for synes altid at det er det man glemmer når man bladre albummerne igennem. Hvis I vil bestille en fotobog eller billedfremkaldelse online og få fremkaldt jeres dyrebareste minder, så klik her

Sponsoreret indlæg