Har du en travl hverdag med arbejde, sport, hentning af børn osv, så er Osuma måske løsningen. På Osuma.dk kan du køb ind online over internettet – 24 timer i døgnet og lige når det passer dig. Der er et stort udvalg af de mest almindelige dagligvarer og din bestilling leveres til direkte til din adresse. Du kan også handle ind direkte fra din smartphone.

Jeg synes ofte at det er dødens pølse at skulle ud og handle, når man først har fri fra arbejde. Det er nemlig mig der som oftest står for det herhjemme, da manden arbejder sent og heller ikke har den store forstand på mad 🙂 og selvom det er meget lidt fashionabelt, så dur modebloggeren ikke, uden mad og drikke :-))

Man kunne så forestille sig at det er meget dyrt at handle på den her måde over nettet, men efter at have kigget lidt rundt på siden, kan jeg konstatere at det slet ikke er tilfældet. Priserne er faktisk meget lig de almindelige butikker og du kan det leveret til din dør til 29 kr i porto. Ydermere synes jeg at det er supersmart, at du kan bestemme om det skal leveres om aftenen eller om dagen, så man kan være sikker på at være hjemme. Noget der ellers ofte er et problem, når man bestiller over nettet og har arbejde om dagen og når det så gælder madvarer, dur det ikke at det står for længe foran hoveddøren eller ligger nede på posthuset :-))

Er du fristet til at prøve det af, så klik her

Sponsoreret indlæg