Jeg plejer manden min som blev opereret i dag og drømmer om være iført dette outfit på torsdag når jeg igen skal på arbejde..

Wildfox t-shirts kan man aldrig få nok af, elsker deres snit og fine farver og prints. Halskæden fra Blond Accessories er et fint alternativ til den jeg savler over fra FionaPaxton. Jeg har længe ledt efter en cardigan med leoprint som denne fra Mango. Bukserne fra Black Swan må jeg eje i de grå, da jeg elsker dem jeg har i sorte. Tasken fra Trendsales glæder jeg mig for vildt til at modtage. Den har en god størrelse og kan jeg rigtigt godt lide at den har den lange strop så den kan tages på skråt over skulderen. Støvlerne fra Notabene er min største craving pt, gotta have them <3

Udover tasken er endnu en lille ting fra collagen på vej til mig, kan I gætte hvilken?

 

Er I trætte af alle de collager eller kan I lide dem??