Jeg er blevet helt vild med at lave den slags collager, fordi jeg når jeg arbejder med at sætte tingene sammen får sammensat nogle sæt jeg rent faktisk godt kan se mig selv i og det hjælper, når man er ude at shoppe at man har collagen i hovedet.

Jeps i min hjerne rumsterer stadig de fine Baum undPfertgarden bukser, som jeg vist snart bliver nødt til at købe, så I kan få fred for at læse om mine craving for dem 🙂 Jeg har sammensat dem sammen med et par andre items som jeg også MEGET gerne vil have pt, nemlig den smukke Fiona Paxton halskæde. Det er jo ikke ligefrem en halskæde, jeg kan bære på arbejde, men jeg skal til 2 konfirmationer, fødselsdage og bryllupper, så der kan jeg få den brugt.

Stilletterne fra Pura Lopez har jeg også været vild med, siden jeg prøvede dem med en veninde, som er stor fan af Pura Lopez, de har den perfekte højde og sidder godt på foden. De er tilpas stilede og mere og ikke så chunky som de heels jeg har fra Pavement og Billi Bi og er derfor et rigtigt godt supplement til garderoben. Mulberry tasker kan man altid bruge og den lækre t-shirt er fra Rule Riders, et mærke som jeg først for et par dage siden har stiftet bekendtskab med, efter at Mig og Cramer har fået dem i butikken. Jeg ejer en del t-shirts, men de er mest med en piget tryk på og tænker at det kunne fedt at eje et par stykker med et mere råt udtryk.

 

Hva siger I, kan I lide den slags indlæg?