..Betaler sig igen for mig 🙂 jeg har i flere måneder sukket over de røde Nike Air MAX og var så glad da jeg fandt dem på en tysk hjemmeside.. Jeg holdt øje med dem hen over julen og for tre uger siden bestemte jeg for mig at købe, men suk da var det væk.. Siden kiggede jeg overalt efter dem og fandt dem over E-bay. Meningen var at jeg så her i weekenden ville afprøve Ebay for første gang og indstillede mig på at skulle betale 400 kr i told, da de skulle sendes fra Hong Kong, men men men i torsdags lurede jeg lige en ekstra gang på den tyske hjemmeside og sørme om de ikke var kommet igen lige i min str. Der gik ikke mange sekunder før de blev klikket hjem og nu venter jeg spændt på posten.

Det bliver mit 3. par Nike Air Max og de er efterhånden blevet mine favoritsko. Sneakers er altid godt at have på når man går meget rundt med det arbejde, jeg har og med den ekstra brede sål, synes man alligevel ikke at man syner så lille :-))Jeg fik slet ikke blogget igår, da jeg efter arbejde var på fødselsdagsbesøg hos min mor, som desværre var syg, for derefter at tage en tur til Aalborg for at spise hos nogle gode venner, der lige har fået en lille sød dreng med store blanke øjne.. MEGET skrukke Katja fik gramset en hel del på ham 🙂 De samme venner kunne meddele at de skal giftes til efteråret, så det ene bryllup, som jeg troede jeg skulle til i år, er nu blevet til HELE 3! Fantastisk og jeg glæder mig til at fejre kærligheden imellem mennesker, jeg holder af!

Nu vil jeg vandre over til min mor og far til fødselsdags-kaffe og aftensmad, imens huset er åbent for fremvisning (kryds fingre for det)

GOD LØRDAG SVESKER <3