Apropos yndlingsbutikker, så er en af mine på nettet Hollys Dollroom. Mie som er indehaver af butikken indkøber de lækreste sager og der er et bredt udvalg af bukser, sko, bluser, kjoler og smykker til overkommelige priser. Min egen ønskeliste derfra er pt:

1. lyserød bluse fra American Vintage – 2. Halskæde fra Stine Goya – 3. Kjole fra Stine Goya

4. Blå bukser fra Graumann – 5. Øreringe fra Line & Jo – 6. Bukser fra Baum und Pfertgarten (yes jeg ved at jeg har blogget om dem før, men jeg er “so in love” )

Jeg er hjemme fra arbejde på 2. dag da jeg til sidst bukkede under for influenzaen grimme anfald..På de sygedage er jeg glad for at jeg ikke er helt alene, men har Antoine ved min side..faktisk har jeg ikke bare rykket dynen ned til mig selv, men også rykket hans kurv hen til sofaen, så vi kan “svaller” sammen..

I morgen håber jeg at have det noget bedre, for den står på afskedsmiddag hjemme hos mine svigerforældre, de rejser nemlig til Thailand på onsdag i 14 dage (gid det var mig). Apropos rejse, så fik jeg den bedste Valentinsgave af min mand.  Jer der følger mig på Instagram ved godt, hvad det er og jeg afslører det også her på bloggen i weekenden