Nu når vejret så småt begynder at vise sig fra den gode side, yiipii, drømmer jeg lidt om at være iført nedenstående outfit i morgen på arbejde. Jeg elsker lange nederdele og har i forvejen den samme på billedet bare i grå. Denne nederdel fra Asos er så fin med havfruesnittet og jeg vil bruge den til den lækre sweatshirt fra Wildfox, som har den fineste halsudskæring, længden og farven er også helt perfekt. Over den ville den cool lange denimvest fra Levis give outfittet lidt rå cool kant. For at dresse det hele ned, ville jeg tilsætte en af forårets tendenser, leopard denne gang på de flade sneakers fra Vans. Til slut vil jeg iføre mig min nye halskæde fra Blond accessories og min nye lækre taske og så er det ud i solskinnet 🙂

Jeg er sygeplejer for fulde gardiner for min sølle mand, som heldigvis er i bedring… derfor blev det heller ikke til meget blogging igår 🙂