Her på falderebet inden foråret (forhåbentlig) snart gør sin entre, har jeg gjort mig endnu et cardigan-køb. Denne vinter må siges at have været “store-cardigan-købe-år” men jeg er virkelig glad for hver og en og jeg forudser at jeg vil bruge dem også når det bliver mildere i vejret som en lille jakke eller til sommer til at tage om sig når man sidder på terassen og griller.. Åååh det lyder så skønt, men virker så langt væk lige nu 🙁

Nå men tilbage til købet, som er en lækker karry-farvet sag fra American Vintage som jeg har savlet over på deres egen hjemmeside og på Youheshe dog uden at købe den, men så dukkede den op på TS til en femtedel af nypris og så kunne jeg ikke lade.. synes at det er den perfekte farve til grå, sort, hvid men også nogle af de farver som kommer til foråret, så jeg er sikker på at det er et godt køb, jeg har gjort mig.Jeg vågnede tidligt i morges og istedet for at lægge mig i sofaen med computeren, tog jeg 5 km powerwalk med Anton (fordi det er det bare når man går med “trækdyret”) og da jeg kom hjem, var der lavet et skønt søndagsmorgenbord. Derefter er der blevet handlet ind til ugens madplan.. det er dog ikke mange dage, vi er hjemme og spise, for ugen byder på hygge med venner, Gøteborgtur mm. Eftermiddagen har budt på lidt rengøring og tøjvask, alt det der er møgkedeligt, men dejligt at få ordnet inden en ny arbejdsuge. Den er dog kort for mit vedkommende for kl. 11 tirsdag har jeg vinterferie helt indtil mandag, jubiii