Kender I Body Nordic? Jeg fik for en uges tid siden lov til at vælge 2 produkter fra hjemmesiden og valgte hurtigt nedenstående produkter, som er en anti-age dagcreme og en krukke med anti-age serumkapsler. Jeg har jo med mine 33 år (hmm) efterhånden fået lidt smilerynker omkring øjnene og har derfor i et stykke tid brugt en øjencreme, men nu da jeg fik muligheden for at prøve en dagcreme som også skulle forebygge alt for mange af de der rynker, så slog jeg til. Glæder mig til at få det i brug og skal gerne melde tilbage med en anmeldelse.

Efter at jeg havde valgt produkterne, søgte jeg lidt rundt for at se hele deres udvalg af deres lækre produkter og de har blandt andet olier til ansigt og hår, håndsæber, ansigtsscrub og solcremer mm. Priserne er rimelig og så kan spare penge, hvis man er flere der slår sig sammen og køber flere af de samme produkter. Faktisk kan man på serummen spare 10 % hvis man køber 6 stk og når det i forvejen er rimelig priser i forhold til andre tilsvarende på markedet, så er det da en pæn besparelse.

Sponsoreret indlæg