Så har jeg udtrukket 4 heldige vindere af de fine Stine A smykker, også denne gang fik manden min lov til at vælge 4 tal. ville have lavet noget med noget papir men det orkede jeg simpelthen ikke når der var 48 deltagere. Dagen idag har nemlig atter engang stået på julefrokost og jeg er så træt som en gammel kone 😀

Det første tal er kommentar nummer 7 som har vundet nedenstående earcuff:

 

 Sikke en lækker præmie, jeg følger allerede på Bloglovin og liker på FB :)

 yay-de er fede:-) krydser fingre!!

Den rå earcuff med kæde gik kommentar nr 42:

mp skriver: Rediger

jeg vil gerne være med

 

og sidst men ikke mindst så gik den fine ørering til kommentar nr 47:

Thildep skriver: Rediger

jeg krydser fingre

TILLYKKE!!!!! Alle 4 vindere, skriv til mig på katjasobczak79@hotmail.com så jeg kan få sendt jeres smykke afsted. Til alle I andre, så kan I få alle smykkerne på Stine A hjemmeside her

Tusind tak fordi I ville deltage.. jeg sætter en ny give-away igang om et par dage, denne gang med lidt blandede sager :-))