Så har jeg endelig sat mig i sofaen efter en travl søndag, det er hårdt at være igang efter en omgang influenza som nu “kun” har sat sig som hosten og snot, men nu har jeg også fået ordnet alle de ting som jeg ikke nåede i ugen. Skovlen sne er det da også blevet til og det er jeg vist nødt til een gang til inden jeg går i seng. ØV det er bare for meget med alt det sne:-(

Nå men nu til noget sjovere, jeg har udtrukket en vinder af den lækre nøglesnor fra Casdanoli og det blev min mand som agerede lykkens gud igen, han valgte et tal mellem 1 og 20 og det blev nummer 7:

 

 

Ville dæleme pynte på mit nøgle kort med sådanne en fin keyhænger.

Tak for en fin blog, og hils Anton :)

 

TILLYKKE KARINA, skriv til mig på katjasobczak79@hotmail.com

 

 

Og til I andre der desværre ikke vandt, så kan I få den lækre nøglesnor i nedenstående farver inde på TS til kun 199 lige her