Ja det er nu ikke helt rigtigt for det er kun t.shirten som er købt på udsalg, mens cardiganen er købt på Asos til fuld pris men god pris 🙂 Har længe kredset om den t-shirt som iøvrigt er fra 5preview og da der kun var een tilbage i Mig og Cramer, måtte jeg skrive til dem og få dem til at holde den til mig 🙂 Jeg tager nemlig en tur ind til Aalborg i morgen ligesom resten af Nordjylland (yeez) og bytter lidt gaver og hygger med en veninde

cardiganen er jo perfekt fordi jeg har blogget om at jeg mangler farvestrålende overdele og da den stod til sølle 388 kr, klikkede jeg “køb”. Den minder lidt i snittet om den nye fra Loftet som jeg har investeret i og allerede elsker, elsker det oversized look og de stramme ærmer som giver lidt figur.Jeg har været afsted hele dagen til årets sidste julefrokost og derefter til indendørs fodboldstævne med manden og nevøen som spillere. Desværre nåede min kære mand kun at spille halvandet minut før han bliver tacklet og falder om med et meget ømt knæ..et knæ som er opereret på i forvejen. Nu ligger han herhjemme med ispose og må nok en tur på skadestuen i morgen så inden arbejde til ham og masser at ordne for mig herhjemme de næste mange dage..

Nå nok om dårligdomme.. hva skal I have købt til udsalg? Jeg har kig på flere ting og da jeg fik en del penge i julegave, kan jeg shoppe lidt mere 🙂