Jeg har lige som så mange andre bloggere været en tur i gemmerne og vil lave et tilbageblik på året der nu er gået:

Jeg fejrede 3 års bryllup med at tage min mand under armen og drage til hovedstaden for at hygge og shoppe, en skøn tur..

vi drog atter engang til skønne Rhodos, en uge kun med afslapning, sol, god mad, scootertur og shopping.

vi holdt et brag af nytårsfest med de bedste venner, min elskede bror, nevøer og to svigerinder

Jeg gik for alvor igang med at få taget billeder som IKKE var i spejlet og jeg øver stadig 🙂

Derudover fik jeg jo også i 2012 tatovering 3, 4, 5 og 6

En firkløver lavet af hjerter, som skal bringe mig held.

2 K’er med et hjerte som jeg fik lavet med min elskede kusine, et K for vores navne

En reminder om at man engang gør ting, man ikke skulle have gjort, at man skal lære af sine fejl..

Jeg tilbragte tid med min allerbedste veninde, min elskede kusine som var hjemme i DK fra Irland

Havde søde overnattende gæster iform af min små nevøer

Hyggede med veninderog ikke mindst satte vi vores hus til salg

Mit nytårs forsæt er at pleje mig selv, komme mere ud og opleve ting, lade være med at lade mig påvirke af ting udefra, som jeg ikke kan ændre på og så omgive mig med mennesker, som rent faktisk vil mig det godt. Jeg håber desuden at få mit største ønske opfyldt 🙂

Jeg er kommet under BLOG HQ som indtil videre har budt på kun positive ting, jeg har fået mange nye læsere og hver dag kommer der nye til. Jeg er så dybt taknemmelig for at i gider at følge med i mit liv, alle jeres søde kommentarer, konstruktive tip og dejlige ord. Jeg glæder mig til at dele køb, oplevelser og billeder af Anton med jer i 2013 !!!