…som kom ind af døren til mig i dag, nu når det er hundekoldt. Postmanden havde nemlig disse to med til mig:

Lækker strikkjole fra Ganni som jeg har kigget på siden den kom i butikkerne og har været ved at købe den flere gange. Pludselig dukkede den op på TS til billigere penge og nu er den hjemme hos miiig, Glæder mig til at putte mig i den 🙂 Den kan for øvrigt fåes lige her

Den anden pakke indeholdt et par nye Bamsestøvler fra EMU, valgte at sælge mine knæhøje New Zealand boots, da de ikke var så anvendelige i den højde og købte istedet disse. Fandt dem på natureshop.com sat ned til 550 kr. Valgte en helt lav model og så pangblå bare for at være lidt anderledes..så nu kan vinteren bare komme (mere) an 🙂

Jeg er tilbage på job efter sygdom og det er faktisk helt ok og dejligt.. foran mig ligger 7 arbejdsdage i alt fordelt hen over de næste to uger og så er der dømt juleferie helt indtil 3. januar, jubiii.

Jeg var tidligt her til morgen for at være sikker på at komme på arbejde i ordentlig tid og det kan mærkes i aften, så efter en lang tur med Anton i bidende kulde, står den nu på sofa, te og tidligt i seng, men det er nu heller ikke så ringe endda 🙂

dejlig mandag til jer alle sammen!

Husk i morgen starter jeg en MEGA lækker give-away!!