Hvis der er en butik jeg savner i Aalborg så er det Magasin, da jeg elsker deres eksklusive og anderledes mærker. De fører blandt andet mærker såsom 2nd day, Day, Designers remix, DKNY, Maison Scotch, Pretty ballerinas bare for at nævne nogle stykker. Heldigvis kan os der bor langt fra den nærmeste Magasin, handle på deres onlineshop og her kan jeg få rigtigt mange af de fine ting som jeg ønsker mig til jul, blandt andet items fra by Malene Birger lige her. Jeg har plukket 4 ting ud fra mærket som meget gerne måtte flytte ind hjemme hos mig 🙂

Hvor fede ville disse lige være at have på til nytår tilsat en enkelt t-shirt og et par heels, savle savle

Tasken her kan redde mig ud af mange kriser for den tilsat et sort enkelt outfit, så er man der :-))

Sweatpants tilsat glimmer…whats not to like 🙂 Draperet nederdel tilsat..igen sådan en må man bare eje!!

Har I handlet hos Magasins online shop og er I lige så vilde med den som jeg?