Desværre et rystet billede, men mit kamera er altså meget irriterende når der skal tages billeder med selvudløseren..så går den helt af sig på “Makro” som er indstilling til billeder taget helt tæt på.. Nå men jeg kunne ikk nå at tage flere da jeg var på vej ud af døren, så I må nøjes med dette og et mere skarpt billede af fjæset 🙂

Jeg var i aftenens anledning iført Isabel Marant kjole og Acne Wedges

Jeg købte i fredags en læbestift og lipgloss fra Mac med laang holdbarhed, den hedder Pro longwear lipcolor og den blev testet igår.. og den kan virkelig kun anbefales! 8 timer efter den blev lagt op, sad den der stadig, pæn og jævn. Jeg havde mine extensions i igen og sat et lille spænde i den ene side og ellers ladt det hænge. Derudover havde jeg min nye ørering i fra Stine A som jeg var heldig at finde brugt til billige penge på TS. I kan iøvrigt vinde en magen til i min give-away som jeg trækker lod om i morgen, kig tidligere indlæg 🙂Jeg havde en dejlig juleaften med masser af gode pakker, skal nok vende tilbage i et seperat indlæg med billede af gaverne 🙂 Håber I havde en god aften og fik masser af gode pakker.

Lige om lidt hopper jeg i bad, den står på julefrokost hos mine forældre, traditionen tro mødes vi et udpluk af min store familie og spiser og spiller pakkespil, vi bliver 21 stk så der bliver gang i den