Med masser af næsespray, fyldt med smertestillende og behageligt tøj tilsat et par heels, smuttede jeg til tur til Aalborg for at fejre svigermormors 89 års fødselsdag på Scheelsminde (flot hotel/kro/restaurant som ligger i Aalborg) Beklager de lidt mørke billeder men det skjuler da så meget godt mit sygdomsramte fjæs 🙂

Iført min nye buksedragt fra Moss Copenhagen (som helt sikkert bliver en favorit i skabet)-Ganni Heels.

 

og igen et fraklipsbillede, som beviser at manden altså endnu ikke er blevet helt god til det der med at tage outfitbilleder..faktisk blev han hurtigt irriteret, I wonder why :-))

Nu står resten af aftenen på dyne, te og Matador…lidt fladt når man skulle have været sammen med en masse skønne tøser til årets julefrokost :-(( Håber I andre som skal ud og fyre den af,vil drikke en Pina Colada for mig 🙂

Jeg trækker en vinder af min give-away i morgen, så I har i aften til at nå at være med 🙂