Så blev det endelig 1. december og jeg har brugt hele dagen på at gøre rent, handle og pynte op til jul, en god måde at komme af med sine tømmermænd på. Jeg var jo som jeg skrev igår, til julefrokost igår med arbejde og var iført:

Blondebluse fra Rikkemai/DIY-Moshi Moshi Best pants-Pavement heels

 

Ville lige vise jer et closeup af min elskede blondebluse som delvist er en fra Rikke Mai og som jeg så har lavet lidt om på. Jeg har blandt andet syet den nederste del på så den fik a-facon istedet for at være stram og i samme ombæring gjort den lidt længere og ærmerne er også nogen jeg har syet på, da de var i beige. Lavede den i sin tid til et bryllup i juli hvor jeg havde nederdel på men har allerede brugt den en del gange og igår var det så med bukser.

Mødte forresten søde Josephine igår, rigtigt hyggeligt endelig at møde hende live 🙂