..har i flere år været at få tatoveret mine øjenbryn. Efter heftig plukning af dem i mine teenage er de så ødelagte at jeg må farve dem op hver dag og det er jeg træt af. Jeg har nu altid haft lidt skræk over at det ser for kunstigt ud, bliver for mærkelige i farven osv.
Jeg har dog en veninde som har fået det lavet og har jo set et pænt resultat på blandt andet Trine, så nu har jeg bestemt for at lægge lidt penge til side hver måned og få det gjort

 Jeg har efterårsferie nu og det skal nydes.. desværre har jeg en kriller i halsen og en løbende næse, som er et faretruende forvarsel om en forkølelse og det gider jeg bare slet ikke. Planlægger derfor at tage en hjemmedag i morgen med masser af frugt og c-vitamin og håbe på at få taget det i opløbet.
Vender tilbage i morgen med et godt køb som jeg har gjort mig (igen). Godnat til folket derude :-))